• Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

Turuntie 4-6, 13130

Hämeenlinna

Puh: +358 40 824 8558

info@oulumo.com

© 2019 Oulumo Oy

Lumon näytöltä löytyvät läheisten kuvat mahdollistavat nopean ja helpon kuvapuhelun Lumon käyttäjän ja hänen omaistensa älypuhelimien välillä – vain painamalla kuvaa näytöllä. Laite on interaktiivinen ja Oulumon palvelimen välityksellä kahdensuuntainen informaatioväline esim. omaisen, kodinhoidon, hoiva-alan yrityksen – sekä Lumoa käyttävän asiakkaan välillä. Tämä kaikki tapahtuu Oulumon teknisesti suljetussa toimintaympäristössä turvallisesti. Lumo on laajennettavissa monipuolisesti anturiteknologialla tukemaan mm. muistisairaan selviämistä.

Voit nyt vuokrata Lumo Kuvaturvapuhelimen itsellesi tai läheisellesi edullisesti. Vuokraushinta on 47,60 euroa henkilölle, jonka toimintakyky on iän tai sairauden myötä alentunut. Lisätietoa asiasta tarvittaessa asiakaspalvelustamme. Muille henkilöille Lumo Kuvaturvapuhelimen vuokraushinta on 59 euroa / kk.

 

Hintaan sisältyy aina käyttövalmis Lumo laite ja sen vapaa käyttö sekä laitteen ylläpito. Toimitusmaksu 39€ (sisältää alv24%) peritään 1. laskun yhteydessä. Sopimuksen minimikesto on 6 kuukautta.

 

Tilaukset ja tiedustelut asiakaspalvelustamme 040 824 8558 (ma-pe klo 9-15) tai sähköpostilla:

info@oulumo.com

AUTTAMISPALVELU LUMO KUVATURVAPUHELIMEEN

Tarvittaessa Lumon hälytys voidaan välittää myös Oulumon tai sen yhteistyökumppanin hoitohenkilöstölle. Tiedustele tätä mahdollisuutta alueellesi vaikkapa lähettämällä sähköpostia info@oulumo.com. Tai soita myynti-tiimillemme.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!