top of page

Hoiva-ammattilaisten etähoivan työväline joka huomioi myös omaiset

                                                                

Oulumon Lumo Pro tarjoaa helposti lähestyttävän, omaksuttavan, hallittavan ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun kotihoidon videoyhteyden avulla suoritettaviin tehtäviin. 

Lumo Pro palvelu sisältää

  • Suurikokoisella 10.1" näytöllä varustetut Lumo videopuhelimet ja niiden vapaa käyttö matkapuhelinverkossa

  • Rajoittamaton määrä Android/iOS sovelluksia hoitajakäyttöön

  • Rajoittamaton määrä Android/iOS sovelluksia asiakkaiden omaiskäyttöön

  • Palvelun käyttäjätilien ja  laitekannan konfiguroinnit

  • Palvelun 24/7 operointi ja tuki hoivahenkilöstölle

  • Palvelun käytön raportoinnit ja jäljitettävyys hoitotyön tueksi.

Lumo Pro:lla voitte helposti ja luontevasti yhdistää kotihoidon etähoivatehtävät, kuntouttavan hoidon tehtävät ja tekijät ja esimerkiksi lääkärin etävastaanoton Lumon käyttäjään.

Lumo Pro:n mukana tuleva ryhmäpuhelu mahdollistaa paitsi kaikenlaisen ryhmämuotoisen toiminnan niin myös esimerkiksi lääkärin lisäämisen tarvittaessa käynnissä olevaan videopuheluun asiakkaan ja hoitajien välillä.

Lumo Pro:ssa käyttäjien omaiset voidaan liittää helposti Lumoon omaksi itsenäisesti hallittavaksi ryhmäkseen. Lumo käyttäjien omaisia onkin nyt jo mukana ikääntyneen elämässä ja hoivassa EU:sta, Amerikasta, Nepalista aina Uuteen Seelantiin asti. Tämä osallistaa kaikki mukaan paremman vireyden ja hyvinvoinnin mahdollistamiseksi ja vähentää omaisten huolta ja kaipuuta.

Oulumon palvelulla on jatkuva puhelintuki. Opastamme  hoitavan henkilökunnan ja annamme palveluvastaaville tarvittaessa tietoa ja käyttöoikeuksia palveluun. Lumo laitteet ovat etähallinnassamme.

Tarkastelemme yhdessä Tilaajan kanssa tuotettavaa palvelua 2-4 kertaa vuodessa.

LumoPro2.PNG

Henkilöstömme yli 20-vuotinen  kokemus onnistuneesta asiakasyhteistyöstä on käytettävissänne. Kerromme mielellämme lisää - otathan yhteyttä!

Suomessa suunniteltu, markkinoiden helppokäyttöisin ja helpoiten lähestyttävä videokuvapuhelin.

Lumo videokuvapuhelin on käytännöllinen ja kaunis laite, jolla ikääntyvän on helppoa ja turvallista olla videoyhteydessä sekä hoivan ammattilaisiin että perheeseen ja ystäviin.

Hoivahenkilöstölle Lumo Pro tarjoaa konstailemattomat hoivatyön vaativuuden huomioivat Android ja iOS sovellukset.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kiitos!

lumoUUSI_devices2PIENI.png

Parempi elämä pidempään omassa kodissa

Lumo tarjoaa luottamusta ja turvaa omaan arkeen yksin asuvalle ikäihmiselle mahdollistaen pidemmän ja paremman konnektoituneen elämän omassa kodissa.

Rauhallisempaa ja optimoidumpaa hoivaa

Lumo Pro:lla on helppo korvata esimerkiksi lyhyet lääkkeenoton valvontakäynnit, jotka usein paitsi kuluttavat suhteellisesti paljon aikaa hoivahenkilöstöltä voivat olla myös ikääntyneen kannalta levottomia tai stressaavia pikakäyntejä.

Hoivan ja hoidon luonteva laaja tuominen paikan päälle tarvittaessa

Lumo Pro:lla on luontevaa toimia dynaamisesti tarpeen mukaan - mikäli ikääntynyt tarvitsee esimerkiksi fysioterapeutin tai lääkärin  asiantuntemusta jossain vaiheessa, yhteys saadaan nopeasti ja hallitusti luotua Lumo Pro:n avulla.

lumo_devices-back-luna.png

Ikäihmisten hoiva tapahtuu yhä enemmän digitaalisia innovaatioita hyödyntäen

Käyttämällä digitaalisuutta oikein voidaan optimoida hoivatyön eri tehtäviä siten, että videon käytöllä saadaan toisaalta enemmän aikaa rauhallisemmille hoivakäynti tapahtumille ja toisaalta lisätään turvallisuutta, nopeaa saavutettavuutta poikkeustilanteissa ja yleistä yhteydessä olemisen tunnetta.  Lyhyissä hoitokäynneissä tyypillisesti matkojen suhteellinen osuus ajasta muodostuu huomattavan suureksi. Kun korvataan näitä mahdollisuuden puitteissa videon avulla tehtävillä yhteydenotoilla, voidaan saada lisää aikaa hoivahenkilöstön ja ikääntyneen henkilökohtaiseen kontaktiin. Digitaalisuudella voidaan myös tuoda luontevasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti moniosaavan tiimin kaikki osaaminen dynaamisesti hoivatilanteeseen mukaan. Lumo Pro on suunniteltu juuri tätä kaikkea ajatellen.

Lumo on markkinoiden helppokäyttöisin videokuvapuhelin. Tämä on digitaalisen hoivan menestyksekkään soveltamisen kannalta täysin olennainen asia. Ikääntyneen on osattava luontevasti käyttää palvelua ja hoitajien pitää pystyä keskittymään hoivatyöhön tekniikan sijaan.

Mitä Lumosta sanotaan

"Tuo Lumo on tosiaan aivan loistava laite meille, helppo käyttää ja kommunikointi toimii vaikka elekielellä, ellei isä pysty oikein puhumaan.

Hyvä on sekin, että muut nappulat ja toiminnot on tabletista piilotettu, ettei käyttäjä pysty sotkemaan toimintaa painelemalla mitä sattuu. Voidaan myös ottaa isä ”mukaan” ja näyttää puhelimen kautta paikkoja ja ihmisiä, vaikkei isä jaksaisi itse lähteä kotoa."

Johto, kansainvälinen myynti

Tuomo Sihvola

Toimitusjohtaja, perustaja

+358 447 818 808

tuomo.sihvola@oulumo.com

Myynti, yhteistyötiedustelut ja lehdistö

Mika Kyllönen

Myynti, perustaja

+358 44 777 8721

mika.kyllonen@oulumo.com

bottom of page