top of page

Digitreffeillä kotimainen Oulumon kuvaturvapuhelin vakuutti ikäihmisten raadin

Päivitetty: 19. syysk. 2018DigiAgeTalk 2018 -tapahtuman tiivistunnelmaisilla digitreffeillä yritykset kisasivat parhaan ikäteknologiatuotteen tittelistä. Ikäihmisten raati valitsi voittajaksi Oulumo Oy:n kuvaturvapuhelin Lumon.

Vallin Ikäteknologiakeskuksen järjestämässä DigiAgeTalkissa yritysten ikäteknologiatuotteet ja -ratkaisut pääsivät parhaaseen mahdolliseen testiin, kun rautaisista ammattilaisista koottu senioriraati kohtasi yritysten edustajat digitreffeillä.

Ohjelmanumerossa yrityksillä oli kolme minuuttia aikaa vakuuttaa raati oman tuotteensa erinomaisuudesta ja kertoa, miten tuote hyödyttää ikäihmisten parempaa arkea. Raadin arvovaltaiset jäsenet olivat  professori emeritus Jan Ekberg, psykologi Pirkko Lahti, ylipormestari Eeva-Riitta Siitonen sekä sosiaalineuvos Arja Ojala.


Lavalla nähtiin kuusi  ikäteknologiatuotetta: helppoon nettiselaamiseen tarkoitettu jättitabletti Yeti-tablet, käyttäjän hyvinvointia mittaava Vivago MOVE -kello, Lumo-kuvaturvapuhelin, liikkuvuutta lisäävät Mototiles-liikuntalaatat, Memoera Oy:n ikäihmisten digipelit ja PPO-Elektroniikan kehittämä paikantava kengänpohjallinen.

Tiukassa kisassa voiton vei Oulumo Oy:n kuvaturvapuhelin Lumo, joka helpottaa yhteydenpitoa läheisiin ja luo turvallisuutta hälytysominaisuudella.Lumoa kiitettiin käyttäjälähtöisyydestä, kotimaisuudesta ja helposta käyttöliittymästä. Ikäihmisten näkökulma on huomioitu tuotteen suunnittelussa ja raatilaisista oli erityisen mukavaa, kun puhelimessa näkyi aina läheisten kasvot.Oulumolta Lumoa oli esittelemässä Mika ja Anna. Lisätietoa Lumosta:

mika.kyllonen@oulumo.com

- See more at: https://www.valli.fi/ajankohtaista/uutiset/digitreffeilla-kotimainen-kuvaturvapuhelin-vakuutti-ikaihmisten-raadin/#sthash.We6pe8WJ.dpuf

bottom of page