top of page

ETT NYTT SÄTT ATT TÄNKA GÄLLANDE SÄKERHETS-, VÄLBEFINNANDE- OCH HÄLSOLÖSNINGAR

En lång erfarenhet i utveckling av säkerhets- och välbefinnandetjänster speciellt inom äldreomsorgssektorn samt teknologi i området för personsäkerhet i kombination med den tekniska kompetens nedärvd från VTT Oy bildar grunden för Oulumo Oy och dess dagsfärska innovationer.

About
LunaGraph1.png
lumoUUSI_devices2PIENI.png

LUNA PERSONSÄKERHETSLARM

Luna är ett förmånligt personsäkerhetslarm, som passar för ensamarbetande såväl som för alla medlemmar i en aktiv familj i livets alla situationer. Den kopplas upp till din Android-telefon och kräver alltså inga månadskostnader för användningen eller separata abonnemang.

LUMO BILDTRYGGHETSTELEFON

Lumo Bildtrygghetstelefon är en apparat, vars användning skapar förutom en tryggare miljö även mer stimulans och sociala kontakter speciellt för seniorer och andra som behöver utökade trygghetslösningar för sitt hem. Lumo kan hjälpa dig att bättre hålla kontakt med dina nära och kära som du inte kan besöka så ofta som du skulle vilja. Med hjälp av Bildtrygghetstelefonen som frågar hur du mår samt med ett larmarmband skapas trygghet och en känsla av omsorg.

STÖD

 

Ifall du har frågor om våra produkter, kan du ta kontakt via e-post till adressen info@oulumo.com

STÖDSIDA FÖR LUNA

LUNA BATTERI

OULUMO TEAM

Administration och Media: Tuomo Sihvola, Direktör +358 447 818 808

Försäljning: Mika Kyllönen, Försäljningsdirektör +358 44 777 8721

Kundtjänst: info@oulumo.com

KONAKT

EU: S ALLMÄNNA DATABESKRIVNINGSFÖRORDNING (GDPR)

Denna www.oulumo.com-webbplats för Oulumo Oy samlar anonymiserad besökarstatistik via Google Analytics-tjänsten. När det gäller Google Analytics-tjänsten, är EU: s sekretesspolicy tillgänglig på policies.google.com/privacy. Vi använder Ecwid-plattformen i vår webbutik oulumo.com/store. För detta, se EU: s sekretesspolicy för mer information från www.ecwid.com/eu-privacy-policy.

Contact
bottom of page