• Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

Turuntie 4-6, 13130

Hämeenlinna

Puh: +358 40 824 8558

info@oulumo.com

© 2019 Oulumo Oy

Mika Kyllönen

Kotimaan myynti ja Tiedoitus 

+358 44 777 8721

mika.kyllonen@oulumo.com

Tuomo Sihvola

Tuotekehitys ja Vienti

+358 447 818 808

tuomo.sihvola@oulumo.com

OTA YHTEYTTÄ

OULUMO

Oulumo Oy:n perustajatiimissä yhdistyy vuosikymmenten kokemus erilaisten henkilöturvallisuuteen liittyvien palvelujen parissa sekä niihin liittyvien teknisten ratkaisujen toteuttamisessa. Noiden vuosien aikana miljoonan ajetun asiakaskontakti-kilometrin jälkeen oli selvää, mitä uudelta tämän päivän henkilöturva- ja hyvinvointilaitteelta edellytetään. Sen on oltava paljon enemmän kuin turvanappi.

Tiimi syntyi, kun VTT Oy:n kehitystiimin jäsenet liittyivät hankkeeseen. Ensimmäistä kertaa uutta innovaatiota lähdettiin Suomessa kehittämään näin laajan tiimosaamisen ja aidon pitkän asiakaskokemuksen ohjaamana. Yrityksessämme on ollut alusta asti alan ammattilaisten vahva tuki. Niinpä yrityksen sijoittajaosakkaana on alusta asti vaikuttanut sosiaali- ja terveysalan toimijoita.

Oulumo jatkaa vahvan suomalaisen teknologiaosaamisen perinnettä. Tuomme viimeisimmät tekniset ratkaisut yhdistettynä suomalaiseen desingiin asiakkaittemme turvallisempaan elämään.

Oulumon Lumo Kuvaturvapuhelin on maailman ensimmäinen valmistettu kuvaturvapuhelin. Se yhdistää henkilöturvallisuuden, hyvinvointiseurannan sekä sosiaalisen kanssakäymisen yhdeksi kokonaisuudeksi aivan uudella tavalla.